Fighting Films Nederland en België

Welkom bij Nieuw Judopak Nederland, de officiële importeur van Fighting Films in Nederland en België.

Fighting Films is de plaats waar de supersterren samenkomen! Grote kampioenen, zoals Liparteliani, Tchrikishvili, maar ook Nikiforov en Michael Korrel staan op de mat in een Superstar 750 IJF approved judopak .

 

teamsuperstar15-fblarge

 

De beste judoka in de beste judopakken

Fighting Films heeft een team van internationale topjudoka die bewust voor Fighting Films kiezen. De Superstar is geen gemiddeld pak, maar vormt zicht goed rondom het lichaam, is comfortabel aan de binnenkant en stug aan de buitenkant. Een ideaal judopak voor elke judoka met ambitie en die perfectie wil tot in elk detail.

 

 

fighting-films-banner-judopakkenFighting Films judopakken zijn er zowel voor internationale topjudoka, recreatieve judoka als kinderen. Shop met gemak voor jouw Fighting Films judopak en kies de categorie die voor jou van toepassing is.

 

 

 

 

 

fighting-films-banner-judobanden

Maak jouw judopak compleet met een mooie band van Fighting Films, verkrijgbaar in alle kleuren en met de mogelijkheid om de banden te laten borduren. Fighting Films heeft IJF approved judobanden in zwart, bruin en blauw.
Shop hier jouw Fighting Films judoband

 

 

 

 

fighting-films-banner-dvd-shopDe DVD shop bevat een grote collectie DVD’s, waaronder de DVDs van Fighting Films, met o.a. de beroemde serie 101 ippons, maar ook DVD’s van kampioenen, zoals Inoue en Koga.

 

 

 

 

 

fighting-films-banner-kledingcollectieFighting Films heeft een  mooie collectie kleding, die in limited editions verkrijgbaar zijn! Shop hier jouw Kledingcollectie van Fighting Films.

 

 

 

 

X