Over ons

 

Nieuw Judopak Nederland is de officiële importeur voor de merken Lion judogi, Gill Sports en Fighting Films in Nederland en Vlaanderen.

 

Nieuw Judopak levert judopakken, judobanden en ander judo-artikelen van de gerenommeerde merken Lion Judogi, Gill Sports, Fighting Films maar wel tegen de scherpste prijzen! Behalve judopakken bevat de judoshop ook judo- en sportkleding, T-shirts, een DVD-shop en veel meer!

 

Nieuwjudopak Nederland is in 2007 begonnen met de import van het merk Gill Sports en is inmiddels de grootste importeur voor Gill Sports in Europa. In 2011 is, na de introductie van de IJF regels omtrent judopakken, ook het importeurschap van Fighting Films judogi binnengehaald. Fighting Films is voor de IJF-approved judopakken één van de meest toonaangevende merken in de wereld.

 

Sinds 2011 is ook het aantal klanten flink toegenomen. Vooral veel judoscholen en verenigingen bestellen hun judopakken bij Nieuw Judopak Nederland, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding en de service de doorslag geven.

 

In 2014 heeft Nieuwjudopak Nederland een groter magazijn betrokken, waardoor het nog beter haar voorraadbeheer kan voeren en sneller orders kan uitleveren voor de webshop!

 

In 2016 kwam het merk Lion Judogi op de Nederlandse en Belgische markt. Lion is onder andere het merk van het zeer geprezen wedstrijdpak de Lion 750 Authentic. Nieuw Judopak is bijzonder trots op dit merk, gezien de hoge en consistente kwaliteit en de mooie getailleerde pasvorm.

 

Nieuw Judopak levert zowel aan judoscholen, judoshops als direct aan consumenten. Als officiële importeur staat Nieuw Judopak voor de beste service met de hoogste betrouwbaarheid.

 

Heb je een vraag aan ons? Mail ons op info@nieuwjudopak.nl 

 

 

X