Clubs en wederverkoop

Direct bestellen met flinke korting!

Voor judoclubs (budoscholen, budoverenigingen e.a.) en wederverkopers (winkeliers e.a.) is het aantrekkelijk om producten bij NIEUWJUDOPAK.NL te kopen. Als club/wederverkoper krijg je niet alleen een flinke korting, maar kun je gebruik maken van de inkoop van meerdere merken judogi! Een groot voordeel t.o.v. het bestellen bij één merk.

Er is voor wederverkopers een speciale wederverkoopprijslijst beschikbaar. Neem contact op met info@nieuwjudopak.nl voor het aanvragen van de wederverkoop prijslijst.

Wij onderhouden altijd direct contact met onze klanten. Veel clubs en wederverkopers bestellen direct bij ons per e-mail, whatsapp of telefoon. Binnenkort is het ook mogelijk om direct te bestellen in de webshop, waarbij je als club na het inloggen de club-/wederverkoopprijzen ziet en voor die prijs kan bestellen. Het voordeel hiervan is dat je niet meer op een aparte prijslijst hoeft te kijken; de club-/wederverkoopprijzen staan er immers direct bij.

Bovendien hebben we voor clubs speciale producten die alleen voor clubs/wederverkopers beschikbaar zijn. Denk aan sets met judopakken voor projecten of tweedehands judomatten.

Direct bestellen via de site:

1. Maak zelf een account aan op ‘mijn account

2. Vraag via info@nieuwjudopak.nl of je mag inkopen als wederverkoper of club. Wij zullen verifiëren of dat kan en bijvoorbeeld vragen om een KVK uittreksel en/of JBN nummer. In een aantal gevallen is ook de schriftelijke benoeming van de functie nodig van degene die als contactpersoon besteld.

3. Wij sturen een bevestiging en je kan direct inloggen en bestellen.

Bestellen met persoonlijk contact:

1. Vraag via info@nieuwjudopak.nl of je mag inkopen als wederverkoper of club. Wij zullen verifiëren of dat kan en bijvoorbeeld vragen om een KVK uittreksel en/of JBN nummer. In een aantal gevallen is ook de schriftelijke benoeming van de functie nodig van degene die als contactpersoon besteld.

3. Wij geven je een klantnummer en daarmee kun je direct bij ons per mail, telefonisch of per whatsapp bestellen.

X