Fightingfilms.nl

 

Fighting Films beeldmerk; het beroemde Fighting Films bridge logoWelkom op de officiële webshop van Nieuw Judopak Nederland, de importeur van Fighting Films in Nederland en België.

 

Fighting Films is de plaats waar de supersterren samenkomen! Zo staan grote judokampioenen, zoals Liparteliani, Tchrikishvili, Nikiforov en Michael Korrel op de mat in een Superstar 750 IJF approved judopak. En inmiddels staan veel judoka’s wereldwijd met het beroemde Bridge-logo op de judomat! Word jij ook lid van Team Superstar?

Nieuw Judopak is de officiële importeur van Fighting Films Nederland en België. De beste plek om jouw Fighting Films pak te kopen, rechtstreeks van de importeur en tegen de scherpste prijzen. Bekijk ook de pakketdeals om in één keer een voordelig wit en blauw judopak aan te schaffen.

 

 

teamsuperstar15-fblarge

 

De beste judoka’s staan op de mat in de beste judopakken

Het Superstar team bestaat uit een grote groep van internationale topjudoka’s die bewust voor Fighting Films kiezen. De Superstar en Superstar 750 zijn dan ook geen gemiddelde pakken. De judogi zijn van hoge kwaliteit en ontworpen met een mooie strakke pasvorm. De getailleerde pasvorm beperkt zich niet alleen tot de middel van het jasje; ook de mouwen en de broekspijpen hebben een strak design. De judopakken zijn door de gebrushte binnenkant erg comfortabel, terwij de buitenkant stug blijft.
Alle judopakken hebben minimale krimp, waardoor het ook niet nodig is om een maat groter te kopen dan de eigen lengtemaat.
De Superstar judopakken zijn ideale judopakken voor elke judoka met ambitie en die perfectie wil tot in elk detail.

 

 

fighting-films-banner-judopakkenJudopakken

Fighting Films judopakken zijn er zowel voor internationale topjudoka’s, recreatieve judoka’s als kinderen. Shop met gemak jouw judopak en kies het judopak dat het beste bij je past op basis van de handige indeling in categorieën. Klik hier voor alle judopakken!

 

 

 

 

fighting-films-banner-judobandenJudobanden

Maak jouw judopak compleet met een mooie band van Fighting Films. De collectie bevat banden in alle kleuren, maar uiteraard ook de IJF-approved judobanden in zwart, bruin en blauw. Met de Nieuw Judopak borduurservice bieden we bovendien de mogelijkheid om jouw band te personaliseren met jouw naam.  Shop hier jouw Fighting Films judoband

 

 

 

fighting-films-banner-dvd-shopDVD shop

Fighting Films is natuurlijk begonnen als producent van Judo DVD’s. De DVD shop bevat dan ook een grote collectie DVD’s. Shop hier de beroemde serie 101 ippons, DVD’s van kampioenen, zoals Inoue en Koga, wereldkampioenschappen en DVD’s uit de Kodokan serie.

 

 

 

 

fighting-films-banner-kledingcollectieLimited Edition kledinglijn

Fighting Films heeft een  mooie collectie sportkleding en judokleding, die alleen in limited editions verkrijgbaar zijn! Shop hier bijvoorbeeld jouw hoodie, T-shirt of andere kleding uit de  Kledingcollectie van Fighting Films.

 

 

 

 

X