Lion

Resultaat 1–32 van 54

Lion Judogi

Bij Lion staat kwaliteit voorop. Vandaar ook dat wij trots zijn Lion judogi in ons assortiment te kunnen aanbieden. De judopakken zijn duurzaam, zeer sterk, maar voelen desondanks licht aan; precies zoals een judopak bedoeld is! Voor de Europese markt zijn de judopakken getailleerd uitgevoerd, waardoor de judopakken een zeer mooie strakke pasvorm hebben en zeer comfortabel zijn.

Modellenlijn judopakken

De modellenlijn van Lion kent een zeer logische opbouw. Het kinderjudopak is de Kids, een stevig judopak oplopend tot 450 g/m2. Het Kids judopak is in twee variaties beschikbaar; een judopak met oranje leeuw en een judopak voor meisjes met roze leeuw. De Kids judopakken zijn net zoals de andere typen mooi getailleerd, zodat het judopak bij kinderen altijd prettig aanvoelt. De pakken worden geleverd met witte band en de broek bevat een elasiche tailleband en kan tevens geknoopt worden.

De Talent Gi 550 is het judopak voor meer gevorderde jeugd. De Talent Gi is een uitstekend wedstrijd judopak voor jeugd. Het judopak is verkrijgbaar in wit en in blauw en zeer aantrekkelijk geprijsd. Een wit en een blauw judopak kopen in één pakket is daarom nog nooit zo aantrekkelijk geworden.

Het topmodel in de kledinglijn van judopakken is de 750 Authentic. Dit klassieke judopak is licht, sterk en duurzaam. De 750 Authentic voldoet aan alle internationale eisen die worden gesteld aan een judopak. De 750 Authentic is een mooi getailleerd uitgevoerd judopak, waarin iedereen zich prettig zal voelen. Het judopak is zowel geschikt voor topniveau als voor recreatief gebruik of kata-training.

Compleet assortiment

Het Lion assortiment is meer dan alleen judopakken. In Nederland en België zal de complete lijn beschikbaar komen met judobanden, scheenbeschermers en Rash Guards. Ook zijn van Lion trainingspakken en T-shirts beschikbaar.

Maatschappelijk verantwoord

Net zoals alle judopakken worden ook Lion judopakken in Azië geproduceerd. Lion Judogi worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd volgens ISO-NEN normen. Bij de productie is  geen sprake van kinderarbeid of onbetaald overwerk.

X