Trainingsmateriaal om te trainen tijdens coronacrisis

Trainingsmateriaal om te trainen tijdens coronacrisis

De coronacrisis gooit voor iedereen roet in het eten om gezellig en actief op de mat te kunnen trainen. Wie op Internet en vooral op YouTube kijkt ziet de vele trainingsmogelijkheden die je ook buiten de mat kan doen om fit te blijven, maar ook om je judovaardigheden en coördinatie te verbeteren.

Het meest ideale trainingsmateriaal voor judoka’s om thuis te trainen, buitenshuis en zelfs op reis om fit te blijven op vakantie of voorafgaand aan internationale judotoernooien is het uchi-komi-elastiek. Met dit hulpmiddel kun je zeer veel doen en breng je jouw individuele training naar een hoger niveau. Klik hier voor het uchi-komi-elastiek.

En als je intensief traint is ook een Rash-guard niet overbodig. Maak je klaar om zelf te trainen en gemotiveerd te blijven om straks op de judomat weer te kunnen vlammen. In het assortiment hebben we Rash-Guards voor heren en dames.

Wil je thuis trainen, maar heb je geen judomat. Het is ook mogelijk om bij ons tijdens de crisis een judomat te huren. Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X