Makkelijk retourneren

Retourneren is bij Nieuw Judopak makkelijk en snel en kan tot 45 dagen na aankoop.

Nieuw Judopak heeft de retourperiode uitgebreid. Zeker met de feestdagen is het handig om op tijd uw aankoop te doen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw retourperiode verloopt.

Nu inkopen en uw aankoop cadeau geven met kerst; geen probleem bij Nieuw Judopak!

Bovendien hebben we het retourneren nog eens extra makkelijk gemaakt met onze handige retourportal

Lees meer
Verzending kerstvakantie

Vanaf woensdag 20 december vanaf 12.00 uur kunnen we niet garanderen dat bestellingen voor de Kerst nog worden geleverd. Uiteraard doen we wel ons best om alle orders op tijd te verwerken en te verzenden. Vrijdag 22 december is de laatste verzenddag voor de Kerstvakantie.

Ook in de Kerstvakantie is het mogelijk om te bestellen en verzenden we orders. Het kan voorkomen dat in deze periode een pakket een iets langere levertijd heeft als normaal.

Lees meer
Nieuw LION BJJ pak

Brazilian Jiu Jitsu wordt steeds populairder. De sport groeit wereldwijd en Nederland en België blijven daarbij niet achter. Het BJJ pak van Lion is vanaf nu ook te koop bij Nieuw Judopak. Het judopak is speciaal ontworpen voor BJJ. Het pak is wit met blauwe stiksel en heeft op de rug een groot geborduurd Lion logo. Het BJJ pak in de shop kopen: https://nieuwjudopak.nl/product/bjj-pak/

Lees meer
Levering in zomervakantie

In de zomervakantie worden de meeste producten direct geleverd zoals we dat altijd gewend zijn om te doen. Een judopak heb je dan meestal binnen 3 werkdagen in huis. Echter, in de  week van maandag 25 juli tot en met maandag 1 augustus kan er als gevolg van vakanties vertraging zijn bij het verzenden en kan de verzendtijd iets oplopen.

Banden die geborduurd moeten worden kunnen ook  de hele zomer worden besteld. Het kan zijn dat de levertijd van 10 dagen iets langer wordt a.g.v.

Lees meer
5% korting tijdens de Olympische spelen

Eindelijk zijn de Olympische Spelen begonnen! Tornike Tsjakadoea heeft de spelen voor Nederland goed afgetrapt. Helaas geen medaille, maar het belooft veel goeds! Namens team Superstar van Fighting Films komt Michael Korrel donderdag op de mat. Kijk jij er naar uit om ook ooit op de OS te judoen? Bereid je dan goed voor met een mooi IJF approved judopak! Tijdens de spelen krijg jij 5% korting! Gebruik de kortingscode os-21-judo

Veel kijk plezier en zet hem op team NL!

Lees meer
Trainingsmateriaal om te trainen tijdens coronacrisis

De coronacrisis gooit voor iedereen roet in het eten om gezellig en actief op de mat te kunnen trainen. Wie op Internet en vooral op YouTube kijkt ziet de vele trainingsmogelijkheden die je ook buiten de mat kan doen om fit te blijven, maar ook om je judovaardigheden en coördinatie te verbeteren.

Het meest ideale trainingsmateriaal voor judoka’s om thuis te trainen, buitenshuis en zelfs op reis om fit te blijven op vakantie of voorafgaand aan internationale judotoernooien is het uchi-komi-elastiek.

Lees meer
Top Judo Clinic

Op zondag 29 december 2019 organiseert Stichting Judo2Inspire tijdens de trainingsstage van Sport Instituut De Korte & Top Judo Rotterdam een geweldige clinic!

Topjudoka Juul Franssen en voormalig Olympisch topjudoka Elisabeth Willeboordse zullen deze clinic verzorgen.
Wanneer je deelneemt heb je een super gave clinic, kan je op de foto met deze twee toppers (scoor je natuurlijk een handtekening) én steun je het goede doel, waarvan wij ook een trotse sponsor zijn: Judo2Inspire.

Lees meer
Verzendvoordeel bij Nieuw Judopak

Nieuw Judopak geeft verzendvoordeel. Bij elke bestelling boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Heb je een bestelling onder de 50 euro? Dan krijg je bij je tweede aankoop ook gratis verzendkosten. We sturen namelijk een coupon mee met jouw eerste bestelling waardoor je bij een tweede aankoop al bij besteding van minimaal 25 euro gratis kan laten verzenden.

Track en Trace
Weten waar jouw pakket is in het verzendproces?

Lees meer
Winnaar judopak Topjudotoernooi 2017

Nieuw Judopak was op het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer aanwezig met een stand die de hele weekend druk bezocht is. Tijdens het toernooi organiseerde Nieuw Judopak in samenwerking met de toernooi-organisatie, Judo Yushi en Lion Judogi een speciale winactie voor een judopak van het type Lion 750 Authentic, het toppak uit de modellijn van Lion of de Lion 550 Talent Gi, het jeugd-wedstrijdpak.

Aan het einde van het toernooi is bij de laatste prijsuitreiking de winnaar van het judopak bekend gemaakt.

Lees meer
Speciale pakketdeal voor de Grand Prix in Den Haag

Nieuw Judopak heeft in samenwerking met Lion Judogi en Fighting Films mooie NL JUDO T-shirts laten ontwikkelen die je gratis kan ontvangen bij een pakketdeal of los kan kopen. Ga jij naar de Grand Prix judo in Den Haag van 17 tot en met 19 november. Koop dan een mooi Judo T-shirt op Nieuw Judopak om onze Nederlandse judoka’s mee aan te moedigen of ontvang een gratis LION NL JUDO T-shirt bij de aankoop van een wit en blauw Lion judopak van de Lion 750 Authentic of de Lion 550 Talent Gi.

Lees meer
Lion judogi en Nieuw Judopak steunen Judo2Inspire

Sponsoring

Nieuw Judopak sponsort met het merk Fighting Films diverse wedstrijdjudoka’s in Nederland waaronder Michael Korrel, Tornike Tsjakadoea en Jorien Visser. In België sponsort Nieuw Judopak met Fighting Films Senne Wyns en Roxane Taeymans.
Met het merk Lion heeft Nieuw Judopak gekozen voor maatschappelijke sponsoring. Lion Judogi is daarom de officiële kledingsponsor van de stichting Judo2Inspire. De stichting Judo2Inspire is onder andere opgericht door Elisabeth Willeboordse,

Lees meer
Sale op judopakken en meer!

Het is Sale bij Nieuw Judopak, met flinke kortingen op judopakken, zowel van Gill Sports als Fighting Films, oplopend tot 30%, maar ook met stevige kortingen op judobanden, judokleding en sportkleding.
In de DVD shop zijn de 101 ippon serie en de DVD’s van belangrijke wereldkampioenschappen tijdelijk voor minder dan 10 euro te koop!
Wacht niet te lang, want op = op tijdens de Nieuw Judopak Sale
Shop nu voor de beste prijzen >

Lees meer
Mees wint judopak op Topjudotoernooi Haarlemmermeer

Mees van Deventer uit Vlaardingen is de winnaar van judopak van de Winactie tijdens het Topjudotoernooi Haarlemmermeer. Zijn nummer (368) bleek het winnende nummer! Mees heeft gekozen voor een blauwe Gill Sports Junior Competition en hij vindt zijn nieuwe judopak geweldig!

Wil jij ook een Junior Competition of een ander judopak uit de Nieuw Judopak webshop? Kijk dan snel bij judopakken op Nieuwjudopak.nl! Klik hier

Lees meer
Kopen van een judoband; waar moet je op letten?


Nieuw
Judopak heeft judobanden in alle kleuren en maten en van verschillende merken. Maar waar moet je op letten als je een judoband koopt? In dit artikel lees je welke verschillende type banden er zijn, hoe je de juiste maat berekent en hoe je je naam kunt laten borduren.


Witte Judoband voor kinderen en beginners

Voor beginners hebben wij voordelige witte banden beschikbaar, die wel stevig zijn,

Lees meer

Bij Nieuw Judopak kun je altijd een judopak bestellen! Voor Kerstmis en tussen Oud- en Nieuwjaar versturen we volgens onderstaand rooster:

Bestellingen tot en met vrijdag 23 december ca. 15.00 uur worden verzonden voor Kerst.

Bestellingen na dat moment worden verzonden op 27 en 28 december.

Bestellingen vanaf 29 december worden verzonden vanaf 5 januari 2017; vanaf dat moment vinden verzendingen weer dagelijks plaats.

Wil je nog een judopak onder de Kerstboom?

Lees meer
X