Makkelijk retourneren

Retourneren is bij Nieuw Judopak makkelijk en snel en kan tot 45 dagen na aankoop.

Nieuw Judopak heeft de retourperiode uitgebreid. Zeker met de feestdagen is het handig om op tijd uw aankoop te doen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw retourperiode verloopt.

Nu inkopen en uw aankoop cadeau geven met kerst; geen probleem bij Nieuw Judopak!

Bovendien hebben we het retourneren nog eens extra makkelijk gemaakt met onze handige retourportal

Lees meer
Verzendvoordeel bij Nieuw Judopak

Nieuw Judopak geeft verzendvoordeel. Bij elke bestelling boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Heb je een bestelling onder de 50 euro? Dan krijg je bij je tweede aankoop ook gratis verzendkosten. We sturen namelijk een coupon mee met jouw eerste bestelling waardoor je bij een tweede aankoop al bij besteding van minimaal 25 euro gratis kan laten verzenden.

Track en Trace
Weten waar jouw pakket is in het verzendproces?

Lees meer
Wijziging mbt levering in zomervakantie

In de zomervakantie zal er een wijziging zijn m.b.t. de levering van bestelde producten

Banden die geborduurd moeten worden kunnen de hele zomer worden besteld. Bestellingen vanaf 16 juli worden geleverd in de week vanaf 6 augustus

Alle andere producten kunnen ook de hele zomer worden besteld. Bestellingen vanaf 23 juli worden geleverd in de week vanaf 6 augustus.

Lees meer
Verzending kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie worden alle orders die binnenkomen vanaf 27 december tot en met 2 januari verwerkt en verzonden vanaf 3 januari.

Borduurorders zullen in principe vanaf 8 januari verzonden.

U kunt natuurlijk wel in de kerstvakantie uw order bestellen, waaronder judopakken, judo artikelen of het speciale RTC pakket.

Prettige jaarwisseling!
Alle medewerkers van Nieuw Judopak Nederland

Lees meer
Winnaar judopak Topjudotoernooi 2017

Nieuw Judopak was op het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer aanwezig met een stand die de hele weekend druk bezocht is. Tijdens het toernooi organiseerde Nieuw Judopak in samenwerking met de toernooi-organisatie, Judo Yushi en Lion Judogi een speciale winactie voor een judopak van het type Lion 750 Authentic, het toppak uit de modellijn van Lion of de Lion 550 Talent Gi, het jeugd-wedstrijdpak.

Aan het einde van het toernooi is bij de laatste prijsuitreiking de winnaar van het judopak bekend gemaakt.

Lees meer
Speciale pakketdeal voor de Grand Prix in Den Haag

Nieuw Judopak heeft in samenwerking met Lion Judogi en Fighting Films mooie NL JUDO T-shirts laten ontwikkelen die je gratis kan ontvangen bij een pakketdeal of los kan kopen. Ga jij naar de Grand Prix judo in Den Haag van 17 tot en met 19 november. Koop dan een mooi Judo T-shirt op Nieuw Judopak om onze Nederlandse judoka’s mee aan te moedigen of ontvang een gratis LION NL JUDO T-shirt bij de aankoop van een wit en blauw Lion judopak van de Lion 750 Authentic of de Lion 550 Talent Gi.

Lees meer
Lion judogi en Nieuw Judopak steunen Judo2Inspire

Sponsoring

Nieuw Judopak sponsort met het merk Fighting Films diverse wedstrijdjudoka’s in Nederland waaronder Michael Korrel, Tornike Tsjakadoea en Jorien Visser. In België sponsort Nieuw Judopak met Fighting Films Senne Wyns en Roxane Taeymans.
Met het merk Lion heeft Nieuw Judopak gekozen voor maatschappelijke sponsoring. Lion Judogi is daarom de officiële kledingsponsor van de stichting Judo2Inspire. De stichting Judo2Inspire is onder andere opgericht door Elisabeth Willeboordse,

Lees meer
Sale op judopakken en meer!

Het is Sale bij Nieuw Judopak, met flinke kortingen op judopakken, zowel van Gill Sports als Fighting Films, oplopend tot 30%, maar ook met stevige kortingen op judobanden, judokleding en sportkleding.
In de DVD shop zijn de 101 ippon serie en de DVD’s van belangrijke wereldkampioenschappen tijdelijk voor minder dan 10 euro te koop!
Wacht niet te lang, want op = op tijdens de Nieuw Judopak Sale
Shop nu voor de beste prijzen >

Lees meer
Mees wint judopak op Topjudotoernooi Haarlemmermeer

Mees van Deventer uit Vlaardingen is de winnaar van judopak van de Winactie tijdens het Topjudotoernooi Haarlemmermeer. Zijn nummer (368) bleek het winnende nummer! Mees heeft gekozen voor een blauwe Gill Sports Junior Competition en hij vindt zijn nieuwe judopak geweldig!

Wil jij ook een Junior Competition of een ander judopak uit de Nieuw Judopak webshop? Kijk dan snel bij judopakken op Nieuwjudopak.nl! Klik hier

Lees meer
Kopen van een judoband; waar moet je op letten?


Nieuw
Judopak heeft judobanden in alle kleuren en maten en van verschillende merken. Maar waar moet je op letten als je een judoband koopt? In dit artikel lees je welke verschillende type banden er zijn, hoe je de juiste maat berekent en hoe je je naam kunt laten borduren.


Witte Judoband voor kinderen en beginners

Voor beginners hebben wij voordelige witte banden beschikbaar, die wel stevig zijn,

Lees meer

Bij Nieuw Judopak kun je altijd een judopak bestellen! Voor Kerstmis en tussen Oud- en Nieuwjaar versturen we volgens onderstaand rooster:

Bestellingen tot en met vrijdag 23 december ca. 15.00 uur worden verzonden voor Kerst.

Bestellingen na dat moment worden verzonden op 27 en 28 december.

Bestellingen vanaf 29 december worden verzonden vanaf 5 januari 2017; vanaf dat moment vinden verzendingen weer dagelijks plaats.

Wil je nog een judopak onder de Kerstboom?

Lees meer
Gilliano winnaar geborduurde judoband

Gilliano Sissing heeft in de maand november meegedaan aan de Facebook ‘Like en Win’ Actie en is uitgekozen als winnaar van de actie! Inmiddels heeft Gilliano zijn geborduurde band ontvangen en hij is er heel blij mee!

Wil jij ook een band of jouw judopak laten borduren? Je kan eenvoudig de borduuroptie bestellen tezamen met jouw judopak of band! Kijk snel op Nieuwjudopak.nl 

 

Lees meer
Topjudotoernooi Winnaar judopak

Nieuw Judopak was op het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer aanwezig met een heel stand die de hele weekend druk bezocht is.

Tijdens het Topjudotoernooi organiseerde Nieuw Judopak in samenwerking met stichting Meerjudo een Winactie om een judopak te kunnen winnen.De winnaar van het Gill Sports judopak is gevallen op lotnummer 368. De winnaar kan een foto maken van het lotnummer en die foto met alle n.a.w. gegevens naar ons mailen op info@nieuwjudopak.nl.

Lees meer
Bezoek Nieuwjudopak op het Topjudotoernooi Haarlemmermeer

Nieuw Judopak is dit jaar weer actief op het Topjudotoernooi Haarlemmermeer met een grote stand. Kom langs op 17 en 18 december langs op de stand voor grote kortingen op judopakken van Gill Sports, 10% korting op alle Superstar 750 en Superstar Classic judopakken en maak kennis met het nieuwe merk Lion. Bekijk ook samples van onze uitgebreide borduurmogelijkheden en plaats direct een bestelling. Ook dit jaar maak je kans om bij de stand een judopak te winnen!

Lees meer
Doneer een Judopak tijdens het Topjudotoernooi Haarlemmermeer

Nieuw Judopak organiseert in samenwerking met Georgie Gvichiani van I Am Judo een speciale Judopakken actie tijdens het Topjudotoernooi Haarlemmermeer op 17 en 18 december.

Heb jij een oud judopak dat je niet meer draagt? Lever die dan tijdens het Topjudotoernooi Haarlemmermeer in bij de stand van Nieuw Judopak. Wij sturen in samenwerking met I am Judo deze judopakken naar Georgië, waar we weer veel judoka’s die het zich niet kunnen veroorloven blij kunnen maken met een judopak,

Lees meer
X